4.10.2022 | Koulutukset

Palliatiivinen hoito - koulutus 17.11.2022

tila

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri järjestää palliatiivisen hoidon koulutuksen torstaina 17.11. klo 9-15.

Koulutus on suunnattu kaikkien erikoisalojen erikoistuville lääkärieille ja hoitajille (KSSHP, KYS erva -alue). Koulutus järjestetään sekä lähi- että etätoteutuksena. Itä-Suomen yliopistosta haetaan koulutuksen hyväksymistä erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi.

Koulutuksen tiedot ja ohjelma ovat saatavilla Keski-Suomen sairaanhoitopiirin koulutuskalenterista: https://koulutuskalenteri.ksshp.fi/koulutukset/koulutuskalenteri/koulutustiedot/?id=000000a7-0000-0000-9f0d-015001000000

Koulutus on maksuton Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja KYS-erva -alueen henkilöstölle, KeskiSuomen sairaanhoitopiirin jäsenkuntien henkilöstölle sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, JAMK:n ja POKE:n henkilöstölle ja opiskelijoille.

Ilmoittautumisohjeet (KSSHP:n ulkopuoliset): lmoittaudu koulutukseen osoitteessa https://koulutuskalenteri.ksshp.fi Ennen ilmoittautumista tutustu koulutuskalenterin yhteydestä Ohjeet-välilehdeltä löytyviin käyttöohjeisiin ja rekisteröidy koulutuskalenterin käyttäjäksi. Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä koulutuspalvelut@ksshp.fi.

Lisätietoja: koulutuspalvelut@ksshp.fi